۱۰ فروردین ۱۳۹۵، ۹:۳۴

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان خبر داد:

۱۴ خودروی گرفتار در برف رهاشدند/اسکان اضطراری ۳۴ مسافر در خوزستان

۱۴ خودروی گرفتار در برف رهاشدند/اسکان اضطراری ۳۴ مسافر در خوزستان

اهواز- مدیر عامل جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: ۱۴ خودرو گرفتار در برف در ارتفاعات تاراز شهرستان اندیکا در این استان رهاسازی و ۳۴ مسافر نوروزی هم اسکان اضطراری داده شدند.

علی خدادادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: علاوه بر این، اقلام معیشتی و امدادی به منظور رفاه حال این مسافران توسط امدادگران جمعیت در اختیار آنها قرار گرفت.

خدادادی اضافه کرد: دو تیم درمانی سه نفره نیز برای دو زن زائو در منطقه تیکان برون عالی روستای ملاسلطان علی که در اثر بارندگی گرفتار شده بودند، به همراه خودروی آمبولانس اعزام شدند و پس از نجات، آنها را به شبکه بهداشت اندیکا تحویل دادند.

وی با اشاره به بارش برف در ارتفاعات تاراز و محور تاراز - اندیکا اظهار کرد: از شامگاه گذشته و پس از بارش برف و کولاک در محور تاراز اندیکا و با توجه به عبور مسافران نوروزی با خودرو ۳۴ خودروی از چنگال برف رهاسازی شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان افزود: همچنین ۳۴ مسافر نوروزی اسیر در دام برف نیز توسط تیم های اسکان اضطراری جمعیت هلال احمر استان که در پایگاه تاراز مستقر هستند، نجات و اسکان یافتند.
 

کد مطلب 3586556

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha